Feesten en partijen

Playcity: ook voor volwassenen !

Buiten de reguliere openingstijden opent Playcity de deuren voor besloten feesten en partijen. U kunt hierbij denken aan een de viering van een bijzondere (religieuze) gebeurtenis of speciale verjaardag, familiereünie, bedrijfsfeest of teambuildingsdag ... alles is mogelijk.

Bij Playcity kunt u ook alleen de zaal afhuren en zelf alle dranken en hapjes/buffet verzorgen. Prijstechnisch zeer interessant! Er zijn diverse ruimtes te huur:

  • Het deel 'onder de tent'. Dit terras ligt onder de gezellige decoratiedoeken en direct aan de dansvloer. Geschikt voor gezelschappen tot ongeveer 80-100 personen (incl. kinderen en combi zitplaatsen-statafels)
  • Onder de tent PLUS. Het terras wordt enkele meters vergroot als er behoefte is aan meer zitplaatsen. Opstelling van het meubilair wordt van tevoren met u afgestemd.
  • Het 'oranje terras'. Hier zijn max. 170 zitplaatsen te realiseren.
  • De gehele speelhal. Het oranje terras én alle picknicktafels. Plaats voor een kleine 300 personen.
  • Alle ruimtes zijn uit te breiden met de horeca en/of de feestzaal op de 1e etage. De horeca kan afgesloten worden van de speelhal en biedt plaats aan ongeveer 50 personen. De eerste etage heeft een eigen toiletgroep en biedt plaats aan ongeveer 100 personen.
Welke afmeting u ook huurt, de kinderen kunnen de hele avond spelen in alle speeltoestellen, luchtkussens en peuterhoek. 
 

Interesse? Vraag informatie aan via de site of kom eens langs. We ontvangen u het liefst buiten de openingstijden. Maakt u een afspraak via playcity@avontura.nl

 

turkse-catering-turkse-gerechten

 buffet 1

ZAALHUUR LICHT.JPG

   boogschieten  

   dansen bittergarnituur 

  buffet 1 Eten catering turks buffetZAALHUUR LICHT.JPG